چسب کاشی | عمده فروشی | قیمت خرید

چسب کاشی | عمده فروشی | قیمت خرید

نوشته شده توسط مدیریت 1290
مشاوره جهت خرید عمده چسب کاشی و سرامیک از یزد

چسب کاشی یک نوع سیمان پرتلند غیر‌آلی پلیمری بوده که با ذرات دانه‌ای و مواد شیمیایی ، اصلاح شده است . چسب های کاشی قادر به اتصال سطوح دو ماده یا مصالح به یکدیگر می باشند. پیش از آنکه از چسب کاشی استفاده شود از ترکیب ماسه سیمان برای اتصال کاشی به دیوار و یا کف استفاده می شد . در صورت عدم آشنایی با چسب کاشی و سرامیک ، در ابتدا شاید موادی شبیه چسب‌های فوری و مشابه آن در ذهن نقش ببندد که شاید برای مصرف‌کننده‌ای که با این مصالح آشنایی نداشته باشد کمی دور از ذهن باشد ، لیکن در صورت آشنایی با این مواد و استفاده درست از چسب کاشی ، به مزایای آن می‌توان پی برد و در آینده می‌توان انتظار داشت که در اکثر موارد از چسب کاشی استفاده گردد ، قدرت اتصال ضعیف ترکیب ماسه سیمان به علت وجود خاک در ماسه و نسبت نامشخص ترکیب سیمان با ماسه دلیل ایجاد مشکل اصلی است. علاوه بر این محدودیت‌هایی برای استفاده از ملات ماسه سیمان برای نصب کاشی ها و سرامیک های بزرگ یا پرسلان و چسباندن کاشی بر روی کاشی های قبلی وجود دارد .

 

تلفن تماس و مشاوره رایگان چسب کاشی

جهت استعلام قیمت و دریافت راهنمایی: با همکارمان ( آقای حیدری ) شماره های 09162523646 09369214734  تماس بگیرید.

تلگرام بخش فروش:  09369214734

 

چسب کاشی پودری بهتر است یا خمیری ؟

معمولاً مصرف کنندگان گرامی این سوال برایشان پیش می آید که چسب کاشی پودری بهتر است یا چسب کاشی خمیری که با توجه به محل اجرای کاشی و اندازه کاشی و نوع کاشی باید تصمیم گیری شود ، در کل چسب کاشی پودری قدرت چسبندگی بالاتر و مقدار مصرف کمتری در هر متر مربع نسبت به چسب کاشی خمیری دارد و تاریخ مصرف بیشتری نیز دارد اگر بصورت پودر در بسته بندی خود نگهداری شود و هم برای دیوار مناسب است هم برای کف ولی احتیاج به اختلاط با آب دارد در صورتیکه چسب کاشی خمیری آماده مصرف است و جهت چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی دیوار استادکاران به جهت سهولت کار ترجیح میدهند که از چسب کاشی خمیری استفاده کنند به جز موارد ذکر شده در فوق باید این نکته را مد نظر قرارداد که مقدار مصرف چسب کاشی خمیری کمتر از چسب کاشی پودری است برای اجرای متراژ برابر . 

چرا به جای ملات ماسه سیمان از چسب کاشی استفاده کنیم ؟

​به چند دلیل مهم بهتر است به جای استفاده از ملات ماسه و سیمان از چسب کاشی استفاده کنیم :
1- اول اینکه انواع سنگ و سرامیک های مختلف به اندازه یکسان جذب آب ندارند به طور مثال سرامیک پرسلان جذب آب بسیار کمتری از سرامیک معمولی دارد پس احتیاج به چسبندگی بیشتری دارد ، وقتی از ملات ماسه و سیمان برای چسباندن همه انواع کاشی ها و سرامیک و حتی سنگ ها استفاده می شود ، سرامیک های پرسلان و یا سنگ گرانیت و سنگ هایی که پشت آن رزین و توری دارند به علت جذب آب پایین درست به کف یا دوار نمی چسبند و این مشکل بعد از 4 الی 6 ماه خود را نشان می دهد ، زمانیکه پروژه ها به بهره برداری رسیده اند .
2- دوم اینکه همیشه کار کردن با چسب کاشی پودری و خمیری راحت تر از ملات ماسه سیمان است و کارپذیری این مصالح بسیار بیشتر از ملات ماسه و سیمان است پس چرا کارفرمایان محترم بیشتر تمایل به استفاده از ملات ماسه سیمان دارند ؟ دلیل روشن است یکی اینکه اغلب کارفرمایان محترم حاضر به امتحان مصالح نوین نیستند در صورتیکه اگر بدانند قدرت چسبندگی و طول عمر چسبندگی چسب کاشی حداقل 4 برابر ملات ماسه و سیمان است دیگر از ملات ماسه و سیمان استفاده نمی کنند ، دلیل بعدی این است که فکر می کنند هزینه های استفاده از چسب کاشی بیشتر است با یک حساب سر انگشتی و محاسبه وزن ملات ماسه سیمان در هر متر مربع به ضخامت متوسط 2 سانتیمتر متوجه می شویم که در هر متر مربع 40 کیلوگرم بار مرده به ساختمان وارد می شود در صورتیکه چسب کاشی در هر متر مربع حداکثر 5 کیلو وزن دارد پس در قدم اول هر متر مربع 35 کیلوگرم سازه ما سنگینتر شده است یعنی فونداسیون قطورتر ، ستون با مقطع بزرگتر و تیرهای سنگین تر در یک سو که تا 10% هزینه مصالح سازه افزایش پیدا می کند و از سوی دیگر چسبندگی و کیفیت پایینتری را به ارمغان می آورد ، شاید قیمت خود چسب کاشی از ملات ماسه و سیمان کمی بیشتر شود ولی وقتی کاهش قیمت مصالح سازه خود را در نظر میگیریم متوجه می شویم هزینه های کلی پایینتر و کیفیت بالاتررفته است ، یعنی مصالح نوین به صرفه هستند و کیفیت بالاتری را به ارمغان می آورند .
با دیجی کف هوشمندانه مصالح کفسازی را بخرید .

 

خواص ویژه و اثرات چسب کاشی پودری :

چسب کاشی پودری ، از سيمان و فیلرهای معدنی بدست می آید که با افزودنی های پليمری، فرمول آن بهبود و چسبندگی آن کاملا ارتقاء یافته است . چسب کاشی پودری ، تنها با افزودن آب آماده مصرف می‌شود. 
استحکام و مقاومت و چسبندگی بالا، کاربرد آسان، انعطاف پذیری در زمان کار ، عدم لغزش و زمان کارپذیری بالا ، از مشخصات دیگر چسب کاشی پودری به شمار می آید.
روش مصرف چسب کاشی پودری :
​​​​​​​به هر کیسه 20 کیلوگرمی چسب کاشی پودری 5 تا 6 لیتر آب اضافه کرده و سپس آنرا را به مدت 2 دقیقه توسط همزن برقی، مخلوط می نماییم .
توجه: همواره چسب کاشی پودری را به آرامی به آب اضافه می نماییم . 
به ملات آماده شده 5 دقیقه زمان دهید تا عمل آوری چسب ، بصورت کامل انجام شود . 
سپس هم زدن را به مدت 30 ثانیه ادامه دهید تا چسبی یکنواخت و همگن به دست آید .
چسب آماده شده را بوسیله کاردک دندانه دار بر روی سطح کشیده و کاشی کاری را آغاز می کنیم .
پس از باز شدن درب پاکت و آماده نمودن چسب ، با در نظر گرفتن شرایط محیطی، حداکثر یک ساعت زمان کار خواهید داشت.
نکته مهم : دقت شود تا کاشی و سرامیک، به میزان کافی (رونوشت حداقل 65% ) به چسب آغشته گردد .​​​​​​​

 

میزان مصرف چسب کاشی پودری :

با توجه به سطح کار و نوع مصرف، حـدود 3.5 تا 5 کیلوگرم چسب کاشی پودری برای هر متر مربع مورد نیاز می باشد .

 

مسایل ویژه فنی - کاربردی چسب کاشی پودری :

1: سطح کار باید کاملا تمیز و صاف باشد .
2: پشت کاشی باید از هر گونه گرد و غبار و آلودگی و مواد اضافی پاک گردد .
بطور کلی زمان خشک شدن 24 ساعت در دمای 24 درجه سانتیگراد ، در نظر گرفته شده است و پس از گذشت دو روز از نصب کاشی ها، برای بندکشی آماده هستند. 
توجه:درصورت استفاده از چسب کاشی پودری درمکان های مرطوب ،زمان خشک شدن کامل از 48 تا 72 ساعت می تواند متغییر باشد.

 

روش مصرف چسب کاشی خمیری :​​​​​​​

خمیر چسب کاشی بر روی سطح مورد نظر (سطح باید صاف؛ تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد) کشیده شده و بوسیله کاردک دندانه دار، سطح آن شیار دار شود.
(ضخامت شیار باید متناسب با قطر کاشی و سرامیک باشد و برای کاشی های کوچک حدود نیم سانتی متری و با توجه به نوع کاشی تا حداکثر 1.5 سانتی متر خواهد بود).سطح زیر کار به اندازه ای آغشته به چسب کاشی گردد که ظرف حداکثر 20 دقیقه روی آن کاشی شود (در صورت تاخیر در این امر جهت رفع فیلم تشکیل شده در سطح چسب، روی چسب باقی مانده بر سطح کار مجدد کاردک کشیده شود).
کاشی و سرامیک های مورد نظر، پس از پاک شدن از گرد و غبار (شستشو با آب بهترین روش است) روی سطح چسب کاری شده، چسبانده شوند، در ادامه این عمل، پیشنهاد می گردد که یکی از کاشی ها را که به تازگی چسبانده شده است از دیوار جدا کرده و میزان تماس چسب با آن بررسی شود (سطح پشت کاشی باید حداقل 65% آغشته به چسب باشد) در غیر این صورت عمق شیارهای کاردک بیشتر گردد.​​​​​​​


 میزان مصرف چسب کاشی خمیری :

میزان مصرف چسب کاشی خمیری با توجه به کیفیت چسب ، سطح زیر کار و نیز نوع کاشی، 2/5 تا 4 کیلوگرم برای هر متر مربع می باشد .​​​​​​​
 ویژگیهای  فنی - کاربردی چسب کاشی خمیری :​​​​​​​
​​​​​​در صورتی که سطح زیر کار، از قبل دارای پوشش دیگری (مانند کاغذ دیواری) باشد، ابتدا و پیش از شروع کار باید پوشش قبلی را جدا نمود.


 آماده سازی مناسب سطح زیر کار :

(در نظر باشد که اصولا سطوح لغزنده، بستر مناسبی برای کاشی کاری نمی باشد).در صورتی که کاشی کاری روی کاشی، با توجه به اینکه زدودن هر گونه چربی از روی کاشی قدیمی بطور کامل و دقیق عملی نمی باشد توصیه می شود که سطوح لعابی کاشی قدیمی تیشه ای گردند. دمای محیط کار حداقل حدود 20 درجه سانتی گراد باشد. از افزودن آب و هر گونه مواد اضافی دیگر (سیمان، خاک سنگ،...) به چسب کاشی خمیری اکیداً خودداری شود . چسب کاشی خمیری  از سرمای زیر 12 درجه و نیز حرارت غیر متعارف دور نگهداشته شود.​​​​​​​

تلفن تماس و مشاوره رایگان چسب کاشی

جهت استعلام قیمت و دریافت راهنمایی: با همکارمان ( آقای حیدری ) شماره های 09162523646 09369214734  تماس بگیرید.

تلگرام بخش فروش:  09369214734

چسب کاشی | عمده فروشی | قیمت خرید

نظرات کاربران

تاکنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

بالا